Skip navigation

Većina ribari odustati od ideje o ribolovu jednom temperatura padne najaviti dolazak pada. “Ono što je stage?” oni pitati, “riba toliko lijen da neće ugristi.” Oni su svi u krivu. Som ribolov u hladnoj klimi je jednako dobar kao i ribolov u ljetnim mjesecima. Vi samo trebate znati točno gdje bi otkriti soma i što ih spojiti s.

Jedna od najbitnijih stvari koje su vam potrebne da znate kako to učiniti, kada som ribolov (ili bilo koje druge vrste ribolova) je vezati čvorove ispravno. To je tako važno da se ne može dovoljno naglasiti. Vi vjerojatno ne biste vjerovali koliko ribolovci zagubljen dobru mačku samo jednostavno zato što nisu vezati veliki čvor. To može biti vrlo obeshrabrujuće i nesretni dio je da to nije potrebno. Nemojte napraviti iste greške. Ispod su tri som čvorova i upute o tome kako ih vezati ispravno. Koristeći ove informacije mogu značajno poboljšati sve vaše ribolov avantura.

To je izjavio, ritam udvaranje čini dovoljno bezopasan i dobar način da ulažu večer. To je pomalo kao kockanje, točno gdje umjesto viđenje ako možete osvojiti bilo koji novac što su klađenje na romantiku. I kao što je kockanje je vjerojatno ugodna učiniti sada i onda, ali ne i češće. Ja mislim česta brzina udvaranje bi potaknuti sve one imena i lica za rad zajedno.

Većina tih trouth ribolov prijedlozi su učili da mi je mojih najboljih prijatelja ‘otac, dečko sam obično smatra kao trouth ribolov “majstora”. Ovaj tip je bio u stanju uhvatiti izuzetno veliki pastrvu iz jako loviti voda u Pennsylvaniji i ove savjete stižu ravno iz njegova trouth ribarskog razumijevanja. Kad je stigla do ribolova za pastrve savjete navedene ispod su veliki kao što ćete naći.

Najbolji način za početak naći stavke koje je potrebno je raspitati se polaznik pokazati područje trgovine s opremom koja vam je potrebna za vaše specifične vrste ribolova. Od programa, možda ćete imati više pitanja čim dođete na ispravan prolaz, budući da će biti mnogo više opcija unutar opreme.

Dno je tvoj prijatelj – To se posebno odnosi na rijeku i potoka situacijama. Baza je tvoj prijatelj. Bliže možete dobiti svoju ponudu na bazi, puno bolje. Kako napraviti razliku od stvarnosti, odbijajući bilo koju vrstu živog mamca (pogotovo crva) izvan baze, kao što tumbles nizvodno je nevjerojatno učinkovit pastrve lov način. Kad ribolov s bilo kojom vrstom mamaca na rijekama i / ili potoka, dobivanje oteti je potpuno normalno, i apsolutno ništa da se bave.

Ako razrokost i Smallmouth su ono što su poslije, 1 velika mogućnost je rijeka MERAMEC. Ovaj vodeni put, prije nije toliko brojni mnogo godina bio onečišćen nered. On je postavio dobar povratak, s tom razlikom da su neki ljudi su sumnjičav o konzumiranju i brojne ribe ulovljene iz rijeke nakon što će dobiti u Louisu županije sv.

Vi svibanj morati izbaviti dvadeset ili više e-pošte na vaše izglede prije ste dobili rezultate. Stvar koju trebate imati na umu je biti uporan i provjerite da li dati vrijednost svakog osamljeni put. Nakon što ste dobili svoj početni prodaju, otkrit ćete da je to doista gradi svoje samopouzdanje, a dobili ste super uzbuđen da nastave raditi neke od iste.