Skip navigation

Jezero Ozarks je god kuglasti mjesto za profesionalne i rekreativne ribolovce. Nekoliko godišnji turniri se održavaju u bas bogatim vodama, kao što su Big Bass Bash, Wal-Mart bas ribolov lige, a Stren Bass Sequence. Bogat bas su largemouth bas, bas Smallmouth, Kentucky (primjetili) bas, rock (kolutanje očiju) Bass, i bijela bas.

Južni crna deverika (također poznat kao crni pic, južne pica i plavo-nosa pic) je vrsta pomorske i jegulje ribolov u Porgy obitelji, Ljuskavke. To je duboko mirisa ribe, ponekad zbunjeni s drugim sličnim vrstama koje se javljaju u svojoj raznolikosti, ali je obično razlikuje od ove vrste od strane odsutnost žute trbušnih i analne peraje. Južna crna deverika su endemske u Australiju, nastanjuju južnoj obali iz Shark Bay u Zapadnoj Australiji do Mallacoota, Victoria, što je lijepo kao Tasmaniji.

Kao otpada na su rakova i školjkaša hranilice, omiljene mamci su škampi, pješčane buhe (molecrabs), školjke, i dagnje. Sheepshead imaju smisao za krađu mamac, tako da vrlo mala kuka je bitno. Lociranje Sheepshead u brodu nije izuzetno teško: pojavljuje na stjenovitim dnom ili mjestima s opstrukcije, ili pokušajte o stupove mosta ili pristaništu. Tipična veličina Sheepshead je u 3-4 kilograma raznih, ali neke mogu biti uhvaćeni da su u deset različitih £ 15.

Jedinice sadrži materijal koji reagira s molekulama soli i razviti svjetlo. Jednostavno jer zahtijeva određenu količinu soli u vodi je ograničen da se koristi u slanoj i slane vode za piće. Međutim, moguće je koristiti ovu novu kreaciju za one koji ne Pike ribolov na moru, kao štuke ručku boraviti i razmnožavaju u boćatom vodom.

Napustio sam kuću u mom poraza-up Chevy na oko devet: 00 sati na toplom subota rano ujutro u lipnju 1954. vozio uptown jezera Michigan Montrose plaža i lučica zadovoljiti oca i neki prijatelji na Wilsona Rocks mamac trgovini u kojoj je družili sa svojim kolegama ribarima. Mi smo bili naslova za napraviti neki smuđa fishing.which je chewy bijelo meso riba koja je stil nebo kad duboko pržena i služio s, limun, tartar umak i harmonika krumpir. Dobivanje priprema za moj posljednji god u srednjoj faksu, doživio sam posluje težak posao izgradnje i bila potrebna neka sunca i odmora. Perch su odgovor u subotu ujutro, ali ja bih uskoro otkriti neke stvari dosta different.something da nipošto ne bi zanemarivanje.

Jezero Loramie: crappie ribolov je super. Riba oko četkom osamnaest-24 centimetara duboko u biser-bijeli jigs ili minnows. Bluegills ipak su udaranje waxworms i redworms off stijena, zidova i oko dokova. Koristite šablonama vrhom s waxworms. Som su udaranje nightcrawlers i smanjiti mamac. Saugeye ribolov je bio spor.

Budite sigurni da se početi ribolov uz korova kreveta i koristiti još veći matrica nego što će za druge ribe. Ako upariti ovo s trom pretraživanje i dodajte u nešto trza motion vjerojatnosti da ćete otkriti da ste samo vrtjeti u čudesnom riba da bi se govoriti o kampu.