Skip navigation

Som ribolov je veliki hit među svim vrstama ribolovce jednostavno zato što nudi veliku zabavu i uzbuđenje. Za brojne niz godina, ova vrsta ribe je opskrbljuje izazovan sport svojim lovcima, a to se smatra kao nagradu snimanje zbog same veličine. Postoje brojne klasifikacije soma i svaka vrsta ima jedinstvene osobine koje čine ga razlikuje od svojih rođaka. Jedan od najučinkovitijih načina snimanja ovog diva ribe je pomoću catfishing platformama.

Ako niste spremni kad idete som ribolov, nećete imati puno sreće vrtjelo u ove vrste. Som je jedan od najintenzivnijih vrsta riba oko, što je jedan od razloga zašto su tako popularan među ribičima. Znate, kada ste u borbi s jednim od tih riba, a ako nemate pravu opremu može biti vrlo teško ih je uhvatiti.

Hranidbu rutine svih soma su isti. Svi oni se pojavljuju za jela po mirisu. Osjetnih stanica u svojim brkovi pomoć ih naći jela. U stvari, jači miris češće su somovi će otkriti svoj mamac.

Čarape su spremni za narednih mjeseci: 18. travnja; Neka dva, šesnaest i 30; Lipnja trinaest i 27; Srpanj jedanaest i dvadeset pet; 5. rujna i 19; i listopad tri, 17 i 21. Točni datumi za čarape mogu razlikovati i nisu uvedeni u tijeku u kupnju razvijati ribolov stresa više nego cijeli tjedan.

Već sam govorio o tome, ali u mnogim slučajevima postoji mnogo manje ribarsko stresa u off-sati, a noću kada trouth ribolov. Vi ćete povećati svoje šanse matematički izlascima, kada nitko drugi nije – posebno kada je riba aktivna.

Većina ribolovaca, koji su lovili ovaj ribnjak će vam reći da je skuša funkcije iznimno dobro za privlačenje neki veliki som. Vi ćete želite imati nekoliko mogućnosti u situaciji da skuše ne rade.

Stream staništa koje se koncentriraju ribe su sortiranje područja samo iznad bazena, cut-banke, snags, stijene, i druge potopljene građevine koje se nalaze u potok. Vanjskog ruba rijeke savija općenito ima cut-Bank dd i duboku vodu koja održava veliki som populacije. Som početak prebacivanja iz bazena i na donjem kraju pušaka u sumrak i povratak u dubokim bazenima tijekom dana. Ribolov brze pušaka noću s blagim borila za ove ribe mogu ponuditi neku izuzetnu sportski ribolov.

Osim toga, brzinom udvaranje možete poliranje svoje sposobnosti za svoju kratku sporta. Možete biti impresivan intimna, kada je vrijeme kratko, a želite je visoka.