Skip navigation

Znate li ekstravagantan sebi avanturist? Imate li san turneji osami, skaliranje opasnu planinu ili pokušavaju nešto drugo novo? Da li ste dobili uzbuđenje od gura granice i širi svoje horizonte? Ako je tako, zašto podmiriti za dugotraj- nim odmor? Zašto poravnanja za sjedaš oko izvođenja ništa? Zašto ne probati nešto aktivan? To ne čini razliku kakvu vrstu aktivnosti vam se sviđa ili što ograničava želite gurnuti, postoje put putuje samo čekaju da se rezervirati po vama. Ovdje su neke opcije za ljude koji su umorni od ponavljanja iste praznike.

Provjerite jeste li u obzir puno pića i snack kad stigne na djecu ribolov putovanja. Želite li biti sigurni da djeca ostanu sretni u svim aspektima putovanja.

Za početno drugi ili dva nakon bas usisavačima u gornjem pitke vode mamac on je ipak bavi ribara, tako brzu reakciju jednostavno cura mamac ribolov na jezerima ravno iz njegova lica.

Jezero Weohyakapka, općenito priznat kao jezero Walk -u-Voda je sedam, 532-ral jezero, off SR šezdeset južno od Orlanda, istočno od jezera Wales. Jezero ima nationalwide track record kao izvanredan mjesto za uhvatiti largemouth bas. Ribiči često uhvatiti upto dvadeset pet bas svaki dan s brojem u rasponu od 4 do 8 £. Weohyakapka i proizvodi brojne trofej bas iznad £ 10 godišnje. Konačni god, Šetnja-u-Pijenje vode ribolovci ušla 130 basova kvalificiranog viška težine od 8 kg u u PVK velikih Catch programa. Petnaest do utora 24inch ograničavanje propis s 3-bas limita svakodnevno torba je u položaju da pomogne zadržati veliki bas ribolov. Ribiči mogu držati 3 bas radnog dana, bilo pod ili više od čuvanom rasponu utora, od kojih je samo jedan bas veći ili isti kao i 24 inča je dopušteno.

Lavina je neka stvar koja se ne može vidjeti ribolov stvarno staviti zajedno, jer ne znate kad će udariti. Ali razumijevanje ove savjete za preživljavanje, kada se to dogodi, a kad zarobljeni pod lavinom je napraviti razliku od načina života ili smrti. Ovdje su neke od savjeta: Blizu usta. Zatvaranje usta tijekom lavina kada su ulovljene u kretanju snijeg će se spriječilo snijeg od uzimajući u usta, a neće ugroziti vaše disanje koliko. Zadržite dah dokle god to moguće dok snijeg klizna zaustavlja.

Razne mami da su dostupni može biti prilično zapanjujući, a asortiman boja je poput ribarske cirkus. Razne vrste riba će biti privučeni raznim vrstama mami, tako da mogu zahtijevati pokupiti niz različitih vrsta ovisno o tome gdje ćete biti u ribolov.

U četvrtak i petak će biti mirna, ali će djelovati mnogo sunca. Uspone u četvrtak doći na srednje 30s sa grizenje vjetra preostalo. Petak, oblaci poboljšati kasno u radnom danu, uspone treba razbiti 40 razina. Noćenje padove za kraj tjedna će se u 20, ali Pine Barrens mogao vidjeti u četvrtak navečer na tinejdžere.

Postoji tona različitih putovanje putovanja izlete na razmatranje; najteži dio cijelog vašeg odmora će se odabiru ono što želite učiniti i točno gdje želite ići. Nesposobnu užitak!